Jeg hader dig, blodsbroder

Solen skinnede gavmildt på denne strålende sommerdag, og tilskuerne havde klædt sig festligt, men sparsomt på.

Der var ingen, der bemærkede den svage reflektering af sollyset i riffelløbet. På den anden side var der heller ingen, der overvejede at kigge op mod taget af det Kongelige Teater.

Hvis de endelig havde gjort det, var det alligevel usandsynligt, at de havde fået øje på de to skikkelser, der krøb sammen på taget deroppe.

”Du må indrømme, at min plan er genial,” roste Peter sig selv. ”At skyde netop de to påfugle vil sikre dig en plads i historien. Men det er helt op til dig. Vi kan også smutte uset herfra så let som ingenting. Du bestemmer, hvad der skal stå i aviserne i morgen!””Jeg har ikke besluttet mig endnu,” svarede Christian lettere irriteret.

Jeg hader dig, blodsbroder handler om to venner, der er ved at gennemføre en vanvittig plan. De vil skyde kronprinsparret midt på Kongens Nytorv under åbningen af et underjordisk parkeringsanlæg.

Men de to venner har hver deres skjulte agenda, drevet af hævn og jalousi.

Om forfatteren

Carsten Brank (f. 1961) har en mastergrad i ledelse og har arbejdet med mennesker i mange år. Han bor i Glostrup med sin hustru. Jeg hader dig, blodsbroder er hans debut som forfatter.

Bogen i medierne

⭐⭐⭐⭐⭐ /6  “Hvis du som læser leder efter en roman, der ikke ligner noget, du før har læst, så må ”Jeg hader dig, blodsbroder” absolut være et godt bud på litteratur til efterårets lidt mørkere dage.” Susanne Seidler, Krimiormen

Omtale i BogMarkedet

⭐⭐⭐⭐⭐ /5 “Den er skrevet på en måde hvor man kommer til at føle med begge de to mænd. Normalt, tror jeg ikke at man ville dette. Begge disse to mænd kunne nemt have været skurken i enhver anden bog. I denne bog til gengæld formår de begge både at være offer og skurk.Vil jeg anbefale “Jeg hader dig, blodsbroder”? Absolut vil jeg det. Den er helt fantastisk skrevet.” Camilla, Goodreads

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB EBOGEN HER

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG

KØB EBOGEN HOS BOG & IDE

KØB EBOGEN HOS TALES.DK

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

Annoncer

One Comment

  1. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.