Kadaveret på klosterbakken

På et nybygget psykiatrisk behandlingssted på Klosterbakken findes et sortklædt legeme hængt i foyeren.Dagen efter er liget forsvundet. Alt fremstår pletfrit til åbningen af behandlingsstedet Hotel Momenta, men snart trænger en ubestemmelig lugt op fra kælderen og breder sig til hele bygningen.

Lokale beboere fortæller om en kutteklædt tiggermunk, der hjemsøger Klosterbakken og sammen med løgn og intriger, sniger uhyggen sig ind i de ellers så fredelige omgivelser.

Journalisten Beate Sejer Larsson drages tilfældigt ind i begivenhederne om det suspekte behandlingssted, og hun beslutter sig for at finde frem til, hvad der ligger bag det mystiske dødsfald.

KADAVERET PÅ KLOSTERBAKKEN er første bind af en serie om den egenrådige og evigt irriterende journalist, 41-årige Beate Sejer Larsson, der efter en omtumlet periode vender tilbage til sit job på Dagbladet. Gradvist genetablerer hun kontakten til en samarbejdspartner, som hun gennem hele sit arbejdsliv har elsket og hadet, den koldsindige islandske kriminalkommissær Steinar Knutsson.

Birgitte Abdel (f. 1963) har tidligere udgivet romanen HVIS NOGEN HAVDE VIDST. Med KADAVERET PÅ KLOSTERBAKKEN leverer Birgitte Abdel ikke blot en spændende krimi med udgangspunkt i Beates skæve livshistorie, men forholder sig også kritisk til den verden, vi lever i. Bind 2 om Beate er under udarbejdelse.

Bogen i medierne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “en bog man slet ikke kan slippe igen og som jeg varmt kan anbefale.” Krimiormen

⭐️⭐️⭐️⭐️ “spændende læsning fra første til sidste side.” Lone, Goodreads

“Kadaveret på Klosterbakken” er en god krimi, med vægt på den gode historie frem for ulækre “special effects”, Bogrummet.dk

“Spændingsmomentet er ganske glimrende”, Nilles Litteratur

“Den er godt fortalt” god-bog.dk

“Rigtig god bog!Anette

“Birgitte Abdel Forfatter Birgitte Abdel sætter scenen. Hun maler med alle hårene på sin sprogpensel, så man ikke er i tvivl om, hvor man er og hvad der sker. Jeg er på Klosterbakken, inde i bygningen, på kontorerne, nede i kælderen og min næse opfanger den karakteristiske lugt af kød i forrådnelse.”, Saxo.com

Køb den trykte bog her

Køb Kadaveret på Klosterbakken hos Gucca

Køb Kadaveret på Klosterbakken hos Saxo

Køb Kadaveret på Klosterbakken hos Arnold Busck

Køb Kadaveret på Klosterbakken hos Forfatterskabet.dk

Du kan købe ebogen her