Kampen mellem linjerne

GØR DIT MENTALE MINDSET TIL DIT STÆRKESTE VÅBEN.

Fodboldspillere på alle niveauer møder altid mentale udfordringer på deres vej.

De gode råd står ofte i kø, men hvordan arbejder du aktivt med dit mentale mindset, og hvor starter du helt konkret.

I Kampen mellem linjerne finder du gode råd, værktøjer og nøglen til at gøre din mentalitet til din medspiller.

Det virker ikke alene at tænke positivt eller at gøre dig følelsesløs. Det kan du ikke, når du skal præstere. I dag oplever flere og flere spillere, at det mentale er deres største forhindring for at brænde igennem i kampen og i karrieren.

Vejen til mental styrke lærer du gennem hele bogen. Du får den nødvendige mentale viden, praktiske råd, fortællinger og eksempler fra fodboldverdenen. Dette giver dig det nødvendige mentale forspring, så du bliver den bedste udgave af dig og kan række ud efter dit fulde potentiale.

Om forfatteren

Henrik Hjarsbæk er mentaltræner og sportspsykologisk konsulent i HH Mentality, hvor han udvikler mental styrke og vindermentalitet hos bl.a. fodboldspillere.
Henrik har tidligere været et lovende fodboldtalent, men formåede aldrig at indfri potentialet. Efter et ødelagt korsbånd som ung døjede han efterfølgende meget med skader,
men ifølge ham selv, døjede han mere med det mentale. Derfor har Henrik nu i sit arbejde særligt fokus på fodboldspillerens mentale parathed, mentale bevidsthed og mentale præstationsfærdigheder.
Henrik fik i 2016 sin kandidatgrad på Københavns Universitet. Her arbejdede han sideløbende med at coache eliteatleter i at anvende sportspsykologiske værktøjer.

Bogen i medierne

Kommer snart

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM