Kampen mellem linjerne

Kampen mellem linjerne

GØR DIT MENTALE MINDSET TIL DIT STÆRKESTE VÅBEN.

Fodboldspillere på alle niveauer møder altid mentale udfordringer på deres vej.

De gode råd står ofte i kø, men hvordan arbejder du aktivt med dit mentale mindset, og hvor starter du helt konkret.

I Kampen mellem linjerne finder du gode råd, værktøjer og nøglen til at gøre din mentalitet til din medspiller.

Det virker ikke alene at tænke positivt eller at gøre dig følelsesløs. Det kan du ikke, når du skal præstere. I dag oplever flere og flere spillere, at det mentale er deres største forhindring for at brænde igennem i kampen og i karrieren.

Vejen til mental styrke lærer du gennem hele bogen. Du får den nødvendige mentale viden, praktiske råd, fortællinger og eksempler fra fodboldverdenen. Dette giver dig det nødvendige mentale forspring, så du bliver den bedste udgave af dig og kan række ud efter dit fulde potentiale.

Om forfatteren

Henrik Hjarsbæk er mentaltræner og sportspsykologisk konsulent i HH Mentality, hvor han udvikler mental styrke og vindermentalitet hos bl.a. fodboldspillere.
Henrik har tidligere været et lovende fodboldtalent, men formåede aldrig at indfri potentialet. Efter et ødelagt korsbånd som ung døjede han efterfølgende meget med skader, men ifølge ham selv, døjede han mere med det mentale. Derfor har Henrik nu i sit arbejde særligt fokus på fodboldspillerens mentale parathed, mentale bevidsthed og mentale præstationsfærdigheder.
Henrik fik i 2016 sin kandidatgrad på Københavns Universitet. Her arbejdede han sideløbende med at coache eliteatleter i at anvende sportspsykologiske værktøjer.


Bogen i medierne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Dette er en bog om dit mentale mindset, og hvordan du bruger det som det stærkeste våben – sådan formulerer bogen det i hvert fald. Bogen tager udgangspunkt i fodboldspillernes verden – Ikke at jeg ved særligt meget om fodbold, så bogen kan altså sagtens læses og forstås selvom du hverken er fodboldspiller eller sportsudøver. Jeg synes faktisk, at mange af metoderne, som bogen præsenterer kan være relevant i mange situationer. Bogen indeholder en guide til, hvordan du håndterer nervøsitet, den handler om selvtillid og tager emnet om at fejle op. Bogen er meget overskuelig og er sat op med både skemaer og punktformer. Derudover bliver bogen yderligere overskueliggjort med gentagelsen af blå- og turkise farver. Det skaber ro, alt imens, at hjernen bliver udfordret og belært.” Bogens Liv, Instagram

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Bogen er en rigtig god håndbog med konkrete øvelser til at træne og styrke sin mentalitet i forbindelse med nervøsitet, frygten for at fejle, præstationsangst og indre (ofte negativ) dialog. Henrik Hjarsbæk henvender sig primært til fodboldspillere, men min vurdering er, at alle kan have glæde af øvelserne, hvis de ønsker at styrke deres mentalitet i pressede sammenhænge. Den er velskrevet i et letforståeligt sprog og lækkert, overskueligt layout.” Suzanne von Seitzberg, Instagram

Artikel på dgi.dk

“Der er en masse gode og interessante øvelser undervejs som gør læseren klogere på sig selv. Kan helt klart anbefales til fodboldspilleren, som vil tage sig selv langt mere seriøst” Anne Labich, Instagram


KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

 

 

Annoncer

One Comment

  1. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.