Lærerbogen

Lærerbogen

Lærerbogen

Lærerbogen indeholder tips og ideer til den nye lærer og til forældrene, tips som jeg gerne selv ville have haft, da jeg startede som lærer.

Teksten leverer nedslag på de områder som en gammel lærer finder interessant. De bliver bredt ud i et uskyldigt håb om at både lærere og forældre inspireres.
Det er ikke en stemme fra graven, men dog fra pensionisten, til nogle vigtige aktører som nu er sammen om at skabe liv, mening og glæde i det cirkus som folkeskolen også er.

Om forfatteren

Hans Erik Hansen (f. 1956) har skrevet en halv snes bøger. Mange af dem har været julehistorier for børn, lavet i samarbejde med tegneren Julius. En del skuespil til brug i skolen er også udgivet. Med Lærerbogen har forfatteren for anden gang folkeskolen som emne.


Bogen i medierne

“Det er en meget positiv og glad bog … Erfaringsformidling på en virkelig underholdende måde.” Lektørudtalelse fra

“Ny bog vil inspirere: Kan en gammel lærer lære lærerne nye tricks?!, Artikel i Ugeavisen EloBladet

“Langt det meste i Lærerbogen er formidlet med en veludviklet humoristisk sans. Når Lærerbogen – Tips til nye og lærere og forældre er blevet så læseværdig, skyldes det bl.a. at forfatteren undgår at lyde som én der altid ved bedre’. Hansen gør tværtimod en dyd ud af at fortælle hvor meget han undervejs er blevet klogere. På sig selv som lærer, på eleverne og på de forældre som han i det hele taget tiltænker en vigtig samarbejdende rolle i skolens dagligdag. Det erfaringsbaserede er både det særprægede og det elementært spændende ved denne bog.

Bogen er også et vidnesbyrd om en lærer der har oplevet sit arbejde med børnene som grundlæggende meningsfyldt. Og dét selvom både den seneste folkeskolereform af 2014 og den medfølgende tjenetidsaftale for så vidt har bidraget til at modarbejde det hele” – Peter Fregerslev Lærebogsforfatter, lektor i dansk på læreruddannelsen VIA, University College, Århus

“Her fremfører Hans Erik Hansen det, han kalder lærersætninger, som i bund og grund er tips og tricks fra 40 års tro tjeneste. Her snakker vi ikke om kompleks læringsteori som Dales tre kompetenceniveauer eller Kolbs læringscirkel, men om gode råd, som man som underviser kan afprøve på en onsdag i regnvejr.

Genremæssigt er bogen en sjov størrelse, idet den ikke ligner klassiske lærebøger fra læreruddannelsen. Bogen opbygger ikke argumenter ud fra teori og velbeskrevet empiri. Den er ikke specielt lødig eller akademisk hellig. Nej, “Lærerbogen” er en ærlig beretning fra en almindelig lærer i folkeskolen, som måske kan hjælpe dimitterende lærere med at tage brodden af det forestående praksischok.” Folkeskolen.dk

“Bogen er oplagt at have med i tasken, om du er på farten eller bare søger en ærlig fortælling, om livet som lærer.” 📚 Susanne, Instagram

“Tak Hans Erik Hansen, for dine mange kloge ord, i hvad jeg bestemt vil kalde en “Lærerbog”!
Denne bog giver et perspektiv ind i, lærergerningen og de aspekter som de profesionelle står i hver dag. Er du ny i faget og har brug for en opklaring på, hvad i alverden du egentligt har begivet dig ud i, med en uddannelse som lærer, så er bogen her helt klart en anbefaling!” Julie Bach, Instagram

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

 

Annoncer