O.S. Maxner

Slottet er vores første bog. Vi fik ideen og startede for omkring otte år siden, fordi snyd og plagiat blev ved at dukke op i vores arbejde som gymnasielærere. Vi syntes, at krimigenren var en oplagt ramme til at bearbejde dette problematiske emne i en på en gang seriøs og underholdende form.

Vi har altid selv læst meget, både privat og i forbindelse med arbejdet. Især trykte bøger står os nær. Dem er vi vokset op med, og for os er det en del af læseoplevelsen at sidde med en fysisk bog og kunne bladre frem og tilbage og finde den der bestemte sætning øverst på en højreside. Og så pynter de i en bogreol.

 

 

Mange forfattere står vores hjerte nær, for eksempel Dickens, Margaret Atwood og George Orwell. Det kunne være ret fantastisk at have skrevet en roman som 1984 eller A Handmaid’s Tale. Der er også store danske navne som Blixen og J.P Jacobsen, og så nye som for eksempel Naja Marie Aidt og Merete Pryds Helle.

Vi synes, det er fascinerende at skrive og kunne skabe sit eget lille univers, forme steder, miljøer og karakterer og opleve, hvordan de kommer til live og begynder at sige og foretage sig ting, man måske egentlig ikke havde planlagt.

Vi har arbejdet efter devisen: skriv, kom i gang, og se at få det gjort. Rettelser, tilføjelser og sletning følger. I skriveprocessen og arbejdet med bogen ville det have været dejligt at have haft større, mere detaljeret viden om praktiske ting som sidestørrelse, dialogformatering og den slags.

Vi kan findes på facebook.

 

 

Annoncer