Rebecca Bendixen

Jeg elsker at skrive og har gjort det lige så længe, jeg kan huske. Jeg elsker sproget og dets små finurligheder, selvom jeg ikke er særlig god til grammatikken eller tegnsætningen. Jeg elsker ordet, smagen, lyden og formen på ordene, når jeg skriver, også selvom jeg indimellem staver forkert. Jeg elsker at skrive, både fordi det kan være med til at udtrykke tanker og følelser, som er svære. Men også fordi, jeg kan skabe en verden, en ny verden, som er lige som jeg gerne vil have den og kan flygte ind i.

Indtil videre er det kun blevet til en enkelt bogudgivelse, men forhåbentlig bliver det ikke den sidste. Jeg arbejder videre på projekter, for idéer er der nok af. Både af filosofisk art, men også andet med mere skønlitterære træk. At kunne skrive forfatter på CV’et er en drøm, som jeg ikke troede var mig mulig. Men tænk engang, det var det. Jeg gjorde det, og belønningen er forfattertitlen, hvilket er det bedste.

Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har læst Harry Potter og tænkt, hvor ville jeg ønske det var mig, der havde skrevet de bøger, der havde skabt det univers. Med stor beundring har jeg læst interviews med Stephen King. En mand, som ikke tror på skriveblokader, og at man bare skal blive ved med at skrive. Så det prøver jeg at huske mig selv på, når jeg går i stå. Men helt i stå går jeg aldrig, for jeg elsker at skrive, og blyanten kan jeg ikke lægge på hylden.

Hvor skal man gå hen, hvis man vil vide mere om dig?

Man kan skrive til mig på beccaben93@gmail.com eller finde på instagram Rebeccabendixen, hvor man selvfølgelig også er velkommen til at skrive.

Annoncer