Rebecca Bendixen

Jeg elsker at skrive og har gjort det lige så længe, jeg kan huske.

Jeg elsker sproget og dets små finurligheder, selvom jeg ikke er særlig god til grammatikken eller tegnsætningen.

Jeg elsker ordet, smagen, lyden og formen på ordene, når jeg skriver, også selvom jeg indimellem staver forkert.

Jeg bruger mine skriv til at sætte ord på tanker og følelser, både de svære og de gode, og med ’Pessimistens dagbog’ særligt de svære.

Indtil videre er det kun blevet til en enkelt bogudgivelse, men forhåbentlig bliver det ikke den sidste.

Jeg arbejder videre på projekter, for idéer er der nok af. Både af filosofisk art, men også andet med mere skønlitterære træk.

 

 

At kunne skrive forfatter på CV’et er en drøm, som jeg ikke troede var mig mulig. Men tænk engang, det var det. Jeg gjorde det, og belønningen er forfattertitlen, hvilket er det bedste.

Derudover, hvilket for mig er ret vildt, tager jeg min bog med mig, når jeg tager ud og holder foredrag. Bogen bliver både brugt som redskab, og for mig er det et bevis på at jeg kan. Og jeg har en stemme.

Ordet og skriverierne er stadig et værktøj for mig. Og jeg elsker at skabe nye verdner, når tingene bliver lidt for tunge.

Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har læst Harry Potter og tænkt, hvor ville jeg ønske det var mig, der havde skrevet de bøger, der havde skabt det univers.

Med stor beundring har jeg læst interviews med Stephen King. En mand, som ikke tror på skriveblokader, og at man bare skal blive ved med at skrive. Så det prøver jeg at huske mig selv på, når jeg går i stå.

Men helt i stå går jeg aldrig, for jeg elsker at skrive, og blyanten kan jeg ikke lægge på hylden.

Hvor skal man gå hen, hvis man vil vide mere om dig?

Man kan skrive til mig på talomsorgogselvskade@gmail.com

Du kan også følge mig på Facebook lige her eller find mig på instagram Rebeccabendixen, hvor man selvfølgelig også er velkommen til at skrive.

Annoncer